·  TEL. 933731716 · EMAIL col-ateneuinstructiu@xtec.cat
 · 

Notícies

X Trobada de MEDIADORS/ES del Baix Llobregat

16-05-2017

El passat dimecres dia 10 de maig els Centres Mediadors del Baix Llobregat vam organitzar la X Trobada d’alumnes mediadors i mediadores de la zona. Els espais on es va dur a terme foren: el Parc de la Infanta i l’Auditori del Citilab de la ciutat de Cornellà de Llobregat. Aquest any, la Jornada es dedicà als valors i les actituds convivencials.

Els objectius de la Trobada són:

- Potenciar les competències relacionades amb saber dialogar, compartir i gestionar els conflictes de forma no violenta.

- Afavorir el treball en xarxa compartint valors, idees, il·lusions, tasques i projectes per enriquir i col·laborar en la millora del Programa de Mediació i la Convivència de cada centre i, per tant, de la zona.

- Reforçar el protagonisme dels mediadors com a conductors dels jocs cooperatius. Treballant conjuntament per debatre les diferents maneres pacífiques de gestionar els conflictes.

Amb els 210 alumnes mediadors dels 12 Centres participants, tots ben coordinats per aconseguir un objectiu comú, treballar conjuntament per potenciar la mediació a la nostra comarca i passar una bona jornada coneixent-nos i gaudint de les activitats programades.

Els alumnes mediadors de 3r i 4t d’ESO l’Ateneu s’ho van passar molt bé i van marxar amb el sentiment que durant tot l'any fan una molt bona tasca de mediació a l’escola. La Trobada n'era la culminació i una petita recompensa. Els professors valorem molt positivament la seva implicació en la gestió de conflictes i la millora de la convivència en el centre .


Xarxes socials: